Published On: mar, Sep 2nd, 2014

Un tanar din Braila, de 19 ani, a incercat sa omoare cu toporisca un paznic, pe o plaja din Constanta

Share This
Tags

politie noapteaUn tanar din Braila, in varsta de 19 ani, aflat in stare avansata de ebrietate, a atacat, sambata, 30 august, in jurul orei 23.50, un agent de paza din Constanta. Radian Nicolae I. a aruncat cu o toporisca in directia agentului, care daca nu s-ar fi aparat cu tonfa din dotare si-ar fi putut pierde viata.

Scena s-a produs in zona portului turistic Tomis, mai precis pe plaja Modern, tanarul aflandu-se in vacanta pe litoral cu mai multi prieteni.

Conform propriilor declaratii, braileanul i-a cerut agentului de paza, in varsta de 46 de ani, un telefon mobil pentru a-si contacta un prieten, insa atunci cand a vazut ca mobilul ramanea fara baterie, extrem de nervos si ametit de aburii alcoolului, tanarul s-a napustit asupra binevoitorului. Dupa ce a incercat de cateva ori sa il loveasca pe paznic, scandalagiul a pus mana pe o toporisca si a aruncat-o in directia acestuia.

Agentul de paza le-a spus jandarmilor care au ajuns la fata locului ca a parat toporisca cu tonfa din dotare, insa daca nu ar fi fost atent, securea l-ar fi lovit direct in cap. Paznicul a infirmat povestea cu telefonul mobil, afirmand ca tanarul s-a repezit la el fara motiv.

Radian Nicolae I. avea un comportament violent in momentul in care jandarmii au incercat sa vorbeasca cu acesta, motiv pentru care oamenii legii au fost nevoiti sa-l incatuseze.

Jandarmii i-au intocmit actele de constatare pentru fapta de tentativa de omor si l-au predat pe cel in cauza lucratorilor Sectiei 3 Politie Constanta, pentru continuarea cercetarilor. Tanarul este cercetat in libertate.

Comentarii

comentariu

About the Author

-