Published On: lun, Sep 1st, 2014

Un barbat din Chercea, aflat la pescuit, s-a inecat dupa ce a iesit din cort si s-a dus sa urineze in Dunare

Share This
Tags

inecatDunarea si-a cerut tributul la sfarsitul lunii august. Sambata, 30 august, la ora 09.50, un barbat a sesizat la Politia Transporturi Navale faptul ca, in timpul noptii, braileanul I. Ioan, in varsta de 59 de ani, alaturi de care se afla la pescuit, a disparut in apele Dunarii, dupa ce a iesit din cort pentru a urina.

Cei doi prieteni, alaturi de un al treilea barbat, se aflau pe bratul Macin, la km fluvial 50.

In urma cercetarilor efectuate, politistii au stabilit ca in noaptea de 29 spre 30 august, in jurul orei 3.00, I. Ioan, domiciliat in cartierul Chercea, a iesit din cortul amenajat pe malul fluviului, iar, la scurt timp, cei doi prieteni au auzit zgomotul caderii in apa si strigatele de ajutor ale barbatului. Prietenii nu au putut sari in apa pentru a-l salva din cauza malului extrem de abrupt, dar si al intunericului, fiind nevoiti sa astepte dimineata pentru a ajunge in oras si a anunta Politia.

Un echipaj din cadrul Inspectoratului pentru Situatii de Urgenta a efectuat cautari in fluviul Dunarea si a gasit, in jurul orei 15.00, corpul neinsufletit al barbatului, la 200 de metri in aval de locul unde se afla cortul.

Cadavrul a fost transport la Serviciul de Medicina Legala, in vederea efectuarii necropsiei, iar in cauza s-a intocmit dosar penal.

Comentarii

comentariu

About the Author

-