Published On: vin, Sep 26th, 2014

Tudose (PSD) intrebat daca Stancu demisioneaza: Pe strada Rahova, il gasiti acolo, stati de vorba cu el! Ce ma intrebati pe mine ce face altul?

Share This
Tags

Mihai TudoseDeputatul Mihai Tudose, vicepresedintele PSD Braila, a evitat sa raspunda, vineri, in cadrul unei conferinte de presa, daca Gheorghe Bunea Stancu, aflat in arest la domiciliu, isi va da demisia din functia de lider al Organizatiei Judetene a PSD.

Tudose le-a spus jurnalistilor ca il pot gasi pe Bunea Stancu pe strada Rahova (n.r. domiciliul presedintelui suspendat al CJ Braila) si astfel il pot intreba chiar pe acesta daca isi va da demisia.

"Pe strada Rahova, il gasesti acolo, inteleg ca poti sa stai de vorba cu el. Ce ma intrebati pe mine ce face altul?Nu stiu ce intentie are, intrebati-l pe el", a raspuns, vizibil iritat, parlamentarul social-democrat.

De asemenea, Mihai Tudose a precizat ca filiala nu este condusa de Bunea Stancu deoarece "din 1989 nu mai conduce un om ceva, sunt echipe": "Dovada ca e deschis sediul PSD, avem conferinte de presa, facem campanie!".

Comentarii

comentariu

About the Author