Published On: lun, Sep 22nd, 2014

Trei parlamentari braileni, fata-n fata cu viitorul comisar european Corina Cretu: Nazare, Petrea si Danut

Share This
Tags

Corina CretuAudierea Corinei Cretu, desemnata comisar european pentru Politici Regionale, a inceput, luni, la ora 14.00, in comisiile reunite pentru afaceri europene ale Parlamentului, in prezenta premierului Victor Ponta. Trei parlamentari braileni partipa la audierea Corinei Cretu.

Din Comisia pentru Afaceri Europene a Camerei Deputatilor fac parte si doi deputati braileni, respectiv democrat-liberalul Alexandru Nazare si progresistul Dorin Petrea. Totodata, senatorul PC Mihai Danut este membru in Comisia pentru Afaceri Europene a Senatului.

Cretu va detine portofoliul Politica Regionala in viitoarea Comisie Europeana, conform anuntului facut in 10 septembrie 2014 de presedintele ales al noului Executiv european, Jean-Claude Juncker, care a prezentat intr-o conferinta de presa componenta Colegiului comisarilor pentru perioada 2014-2019.

Social-democrata a fost aleasa europarlamentar in 2012 si a fost desemnata vicepresedinte al Parlamentului European, din partea grupului europarlamentar Alianta Progresista a Socialistilor si Democratilor (S&D), al doilea ca marime din legislativul european.

Comentarii

comentariu

About the Author

-