Published On: vin, Sep 26th, 2014

Trei galateni prinsi la vanat ilegal in Braila

Share This
Tags

Arma-de-vanatoare-confiscataJoi, 25 septembrie, politisti din cadrul Biroului Arme, Explozivi si Substante Periculoase au actionat pentru combaterea braconajului cinegetic, in Insula Mare a Brailei.

Astfel, la orele 11:00, pe fondul de vanatoare nr. 5 Lunguletu, gestionat de Asociatia Judeteana a Vanatorilor si Pescarilor Sportivi Braila, au fost depistati  B.Simone in varsta de 40 de ani, C.Ionut de 42 de ani si B.Paul de 34 de ani, toti din municipiul Galati, care participau la o partida de vanatoare in grup restrans, autorizata de gestionarul fondului, la anumite specii de vanat.

Asupra celor trei vanatori au fost gasite impuscate 15 pasari din categoria altor specii, pentru care nu detineau autorizatie.

Din verificarile efectuate s-a stabilit ca pasarile au fost impuscate fara drept de catre barbatul de 40 de ani, care detine in mod legal permis de arma si permis de vanatoare.

Pasarile vanate, arma de vanatoare a acestuia din urma si un numar de 196 de cartuse au fost ridicate in vederea continuarii cercetarilor.

In cauza a fost intocmit dosar penal sub aspectul comiterii infractiunilor de vanatoare fara autorizatie de vanatoare legala, vanarea speciilor de vanat strict protejate, in alte conditii decat cele legale si uz de arma letala fara drept.

Comentarii

comentariu

About the Author

-