Published On: lun, Sep 15th, 2014

Tanar, bolnav psihic si violent, pe strazile Brailei. Mama acestuia l-a dat disparut: “Face rau uneori, vorbeste singur”

Share This
Tags

disparut baraganuUn tanar de etnie rroma, in varsta de 18 ani, cu afectiuni psihice cronice, a plecat in mod volunat de la domiciliu, in ziua de 11 septembrie, in jurul orei 06.30. Alli Costel locuia impreuna cu mama sa si alti doi frati in comuna braileana Baraganul.

Alli Anghelina, de 54 de ani, i-a anuntat pe politistii Postului de Politie Comunal Baraganul de disparitia fiului abia dupa 48 de ore de cand tanarul a iesit pe poarta casei.

Din primele cercetari reiese faptul ca baiatul s-a urcat, in ziua disparitiei, din autogara Ianca, intr-un microbuz care efectua cursa spre municipiul Braila. De asemenea, mai multe persoane l-ar fi vazut pe Alli Costel in preajma Spitalului de Psihiatrie "Sf. Pantelimon", unde acesta a fost internat deseori din cauza problemelor psihice.

Tanarul manifesta accese de violenta in anumite situatii, sustin angajatii Serviciului Asistenta Sociala din cadrul Primariei Baraganul: "Face rau uneori, vorbeste singur. Trebuie lasat in lumea lui ca altfel sare la bataie. In rest, le are pe ale lui, merge in treaba lui".

Semnalmente: inaltime circa 1,60 metri, greutate circa 62 kg, constitutie astenica, par negru, drept si tuns scurt, ochi negri, fata ovala, ten masliniu, fara semne particulare.
Imbracaminte si incaltaminte la data disparitiei: pantaloni tip blue-jeans, de culoare albastru, trei sferturi, tricou galben, avand inscriptionata cifra 9 pe spate, papuci din plastic de culoare maro.

Politistii efectueaza activitati specifice in vederea depistarii tanarului si incredintarii familiei. Cine poate da relatii despre locul in care se afla acesta este rugat sa anunte la cea mai apropiata unitate sau subunitate de politie, ori sa apeleze, gratuit, la numarul pentru urgente 112.

Comentarii

comentariu

About the Author

-