Published On: mie, Sep 24th, 2014

Suporterii galateni au intrecut masura: “Sa ne pis*m pe Braila voastra, un sat de tigani. Nu va e rusine ca sunteti braileni?”

Share This
Tags

otelariDupa ce au vandalizat, injurat si scandat, in timp ce se aflau in Braila, "otelarii" au continuat razboiul cu brailenii si dupa ore bune de la fluierul final al partidei CF Braila-Otelul Galati (0-1). Pe retelele de socializare s-a iscat un potop de comentarii de-a dreptul obscene la adresa brailenilor, depasindu-se cu mult spatiul sustinerii echipei favorite.

Mai mult decat atat, in timpul meciului, galatenii au afisat, pe stadion, un banner inscriptionat cu mesajul: "BARBUT, CUTITE SI CIORDELI / NU VA E RUSINE CA SUNTETI BRAILENI?"

Comentariile suporterilor galateni:

Galerie Otelul Galati 1

Adriano Octavian: "sa ne pis*m pe braila voastra :))) care nu aveti o strada buna :))). din gara pana la stadion am mers prin raciu ala de oras, daca il pot numi oras, numai prin mocirla. nici la bunicamea la tara nu e asa :))) si sa nu mai zic ca la stadion erau numai mormane de 2-3m de gunoaie si iarba pe scari de nu se mai vedeau treptele. plus ca AVETI O ECHIPA DE C*CAT! niciodata nu veti fii mai presus ca noi. voi sunteti sclavii stelei sclavilor. sa nu mai zic ca ati fugit ca pi*dele mereu cand treceam pe langa voi si la intrarea in stadion lafel."

Ionut Nenciu: "ati fost mereu niste tarani cu gura mare dar toata istoria voastra ati stat in umbra acestui mare oras..braila e un sat de tigani."

Restul comentariilor nu pot fi publicate din cauza limbajului trivial folosit.

Comentarii

comentariu

About the Author

-