Published On: mie, Sep 10th, 2014

STENOGRAME (I) Bunu, patronul MEGA TV: “Eu am si lucrat in jurnalism. Cat vrei, ma? Ce-i presa? Ma c*c pe ea”

Share This
Tags

antonel bunuAfaceristul brailean Antonel Bunu, patronul televiziunii locale MEGA TV, a fost condamnat definitiv, luni, 8 septembrie, la 6 luni de inchisoare cu suspendare in dosarul "Mita la Ministerul de Interne".

Curtea de Apel Bucuresti l-a condamnat definitiv pe afaceristul galatean Catalin Chelu la 6 ani de inchisoare cu executare pentru tentativa de mituire a fostului secretar de stat in Ministerul de Interne, Dan Valentin Fatuloiu. Bunu-un apropiat al lui Chelu, dar si alt acolit al omului de afaceri, au fost condamnati la 6 luni de inchisoare cu suspendare pentru complicitate la infractiunea de dare de mita , in timp ce un al treilea "ucenic" a primit 4 ani de inchisoare cu executare.

STENOGRAME. Antonel Bunu despre cum cumpara jurnalisti pentru Chelu: "El zice ca: "Presa.. Ce-i presa? Ma c*c pe ea"

In dosarul "Mita la Ministerul de Interne" apar mai multe interceptari telefonice sau ambientale, iar intr-unele dintre acestea apare si braileanul Antonel Bunu, patronul televiziunii MEGA TV. De exemplu, in data de 12 august 2010, Bunu si un alt acolit al afaceristului Chelu, Badea Stefan Nitache (condamnat la 4 ani de inchisoare cu executare), s-au intalnit cu fiul fostului secretar de stat in MAI, Dan Valentin Fatuloiu, care a fost alaturi de tatal sau denuntator in dosar, intr-o benzinarie Rompetrol din Pitesti. 

In dialogul inregistrat de oamenii legii in benzinarie, Bunu ii povesteste lui Alexandru Fatuloiu cum "achizitiona" jurnalisti pentru Catalin Chelu, cu scopul de a opri publicarea in mass-media a unor subiecte care il defavorizau pe afaceristul galatean.

BUNU: Repet, mesajul e in felul urmator: "Nu-i atat de patat pe cat scrie in toata presa." Asta-i prost (n.r. Catalin Chelu), ca nu iese in presa si ca… sunt multe, multe chestii.

NITACHE: Nu-l intereseaza.

BUNU: Nu-l intereseaza. El zice ca: "Presa… Ce-i presa? Ma c*c pe ea." Cam asa pune problema. Nu-i ca mine, sa stea un pic sa judece. Eu am si lucrat in jurnalism. Sa stai un pic sa judeci cum. (…) Si implicit m-am harsit si de ala, si de ala, si de ala, si-i stiu. Vine unul si spune: „Domnule, stii si c-am auzit, ca…” , „Cat vrei, ma, sau ce vrei?” Ca-l stiu de unde sa-l agat, stiu de unde sa-l iau.

ALEXANDRU FATULOIU: Da.

BUNU: Ei! Nu-i chiar atat de patat. El ce are, are cu banii multi, de multe ori nedeclarati.

ALEXANDRU FATULOIU: Da.

Va urma!

Comentarii

comentariu

About the Author