Published On: joi, Sep 25th, 2014

Stadionul de Atletism va avea o noua fata. Primaria va investi 2 miliarde in 2015

Share This
Tags

Poza teren de atletism 1De ani buni, Stadionul de atletism se afla intr-o adevarata paragina. Acesta nu putea fi reabilitat de autoritatile locale, pentru ca doar terenul se afla in administrarea municipiului, restul constructiilor apartinand Ministerului Sportului.

Timp de 8 ani de zile s-au facut zeci de interventii la Minister, insa Primaria Braila nu a avut sorti de izbanda in ceea ce priveste luarea in administrare a constructiilor aflate pe terenul pe care se afla amplasat stadionul.

In 2013, Ministerul Tineretului si Sportului a alocat un miliard de lei pentru refacerea bazei sportive din parcul Monument, insa aceasta suma nu a fost suficienta si pentru refacerea terenului de atletism.

Venita la Braila la inceputul lunii septembrie, Ministrul Tineretului si Sportului, Gabriela Szabo a precizat faptul ca Stadionul de atletism va trece in administrarea Primariei Braila. In sedinta de Consiliu Local Municipal din data de 19 septembrie, s-a aprobat in unanimitate trecerea Stationului de la MTS la Primarie.

"Referitor la partea cu reparatiile am incercat sa reparam stadion de atletism cu niste vestiare, nu le-am terminat, am mai facut cerere la Minister, dar pot sa spun ca stadionul de atlestism va trece la Primarie. In sedinta Consiliului Local Municipal din 19 septembrie, s-a aprobat in unanimitate trecerea Stadionului de Atletism de la MTS la Primaria Braila. Vor fi fonduri, pe 2015, domnul primar a spus ca undeva spre 2 miliarde. Deja actele au plecat spre Minister si sunt convins ca stadionul va avea alta fata",  a declarat directorul CSM Braila, Marian Neta.

Stadionul de atletism are o suprafata totala de 7.813,19 mp, din care 272,21 mp reprezinta o constructie in care erau amplasate vestiarele, dar si 3 piste de alergari de 4.866,96 mp, 1.967,86 mp, respectiv 706,16 mp.

Comentarii

comentariu

About the Author

-