Published On: joi, Sep 25th, 2014

Spitalul Judetean Braila: “Miros ingrozitor, pereti improscati cu orice e posibil”. Tu ce parere ai? Se cere capul directorului Iugulescu

Share This
Tags

Chiru 7Consilierul judetean PNTCD, Gheorghe Chiru, a tras, joi, in cadrul unei conferinte de presa, un semnal de alarma cu privire la situatia din Spitalul Judetean Braila, acuzand managementul defectuos al institutiei. Alesul local sustine ca "sectii intregi" ale unitatii spitalicesti "miros ingrozitor", peretii fiind "improscati cu orice e posibil".

"Sectii intregi care miros ingrozitor, pereti improscati cu orice e posibil. Mergeti la Oncologie sa vedeti ce fel traieste lumea, nu li se ofera bolnavilor nici macar sansa unui aer proaspat. E simplu sa deschizi niste ferestre, sa schimbi niste saltele, sa dai cu var in incaperi, sa vopsesti. Inchizi un salon, il deschizi pe celalalt, iar intre timp repari altul care vine la rand. Dar asa nimic nu se intampla, mai ales intr-o sectie ca Oncologia. Sa te fereasca Sfantul!", a precizat Chiru.

Intrebat daca a incercat sa ia legatura cu managerul spitalului, doctorul Mihai Iugulescu, consilierul judetean a subliniat faptul ca desi a castigat recent concursul de manager, in 2 luni, acesta "nu a putut fi vazut la fata".

"Managerul Iugulescu sa vina cu un raport, cu toata situatia care exista!"

Mihail Iugulescu"Nu agreez ideea sa-l sun pe manager, in cadrul Consiliului Judetean ar fi cel mai firesc. Atunci sa vina cu un raport, cu toata situatia care exista. O situatie de genul acesta trebuie analizata de catre Consiliul Judetean. Daca reiese aceasta situatie ii cer demisia, in conditiile in care vine cu un raport in care ne prezinta situatia cu floricele, atunci e out", a mai adaugat consilierul judetean.

Medicul Mihai Iugulescu, fost director medical al Spitalului Judetean, a asigurat interimatul la conducerea institutiei dupa demisia Rodicai Sin, la mijlocul lunii martie, iar pe data de 8 mai a castigat concursul pentru ocuparea postului de manager.

Comentarii

comentariu

About the Author