Published On: joi, Sep 25th, 2014

Spectacole de referinta in weekend la TMF

Share This
Tags

CasaTeatrul Maria Filotti prezinta  la acest sfarsit de saptamana doua dintre spectacolele  de referinta, doua titluri importante, „Papagalita si curcanul” de Robert Thomas si „Casa” de Evgheni Griskovet si Anna Matison.

Sambata, 27 septembrie, de la ora 18.00 la Casa Tineretului prezenta „Papagalita si curcanul” o comedie politista de succes, un spectacol iubit de  public, un text des reprezentat cinematografic, ce alterneaza momentele comice cu cele de suspans maxim, o cavalcada de intamplari stranii, bizare, specifice romanului politist. Regia spectacolului este semnata de Radu Nichifor, muzica compusa de Cornel Cristei, iar scenografia si costumele de  Raluca Polea. Din distributie fac parte: Monica Zugravu Ivascu, Marcel Turcoianu, Valentin Terente, Elena Andron, Ramona Ginga, Adrian Stefan, Adrian Iacov, Wanessa Radu si Dan Moldoveanu.

 Duminica, 28 septembrie, tot de la ora 18.00, la Sala Studio a teatrului, am programat spectacolul „Casa” de Evgheni Graskovet si Anna Matison, un text de o extraordinara actualitate, specific dramaturgiei ruse, un excelent amestec intre comic si dramatic, asa cum este si viata sub toate aspectele ei, un spectacol in care se vor regasi si cei maturi si in mod special cei tineri. Regia apartine Sanzianei Stoican,  iar scenografia este semnata de Valentin Varlan. Spectacolul „Casa” a fost apreciat de publicul brailean, a fost jucat cu succes pe scene din Bucuresti si din alte orase ale tarii si a beneficiat de cronici pozitive din partea criticii de specialitate. In distributie: Alin Florea, Ramona Ginga, Emilian Oprea, Liviu Pintileasa, Liliana Ghita, Valentin Terente, Corina Georgiana Bors si Marius Exarhu.

Comentarii

comentariu

About the Author

-