Published On: lun, Sep 15th, 2014

Spectacol de oina pe Municipal. CS Frontera Tomis Constanta – campioana nationala la oina

Share This
Tags

oina 3Federatia Romana de Oina in colaborarea cu Ministerul Tineretului si Sportului, Asociatia Judeteana de Oina Braila, Primaria si Consiliul Local al Municipiului Braila, a organizat, duminica, 14 septembrie, pe Stadionul Municipal din Braila, Turneul 2 Play-Off al Campionatului National de Oina pentru Seniori.

Turneul I Play-off al Campionatului National de Oina pentru Seniori s-a disputat pe Stadionul Cotroceni, situat in cadrul Arenelor Bancii Nationale a Romaniei, la sfarsitul lunii iunie.

oina2

Cu toate ca in finala trebuiau sa fie prezente 4 echipe, doar doua au luptat pentru titlul de campioana si anume, CS Straja Bucuresti si CS Frontera Tomis Constanta, absentand CS Biruinta Gheraesti Neamt si CS Oltul Turnu Rosu Sibiu.

Competitia a marcat si implinirea a 115 ani de la primul campionat national de oina fapt pentru care in afara titlului de campioana nationala, cele doua echipe prezente si-au disputat si Cupa care a marcat acest moment.

oina1Campionatul national de oina pentru seniori a fost castigat de echipa CS Frontera Tomis Constanta care s-au impus in fata celor de la Straja Bucuresti. Pe municipalul din Braila a avut loc si cel de-al doilea meci, la care Straja Bucuresti a iesit castigatoare, echipa fiind premiata cu Cupa a 115-a aniversare a jocului de oina.

Din partea federatiei au participat, Nicolae Dobre –presedinte, Cornel Sandulescu –vicepresedinte, Traian Persinaru –Comisia Centrala a Arbitrilor si Janet Harbu-inspector de specialitate, acestia inmanand diplome si medalii echipei castigatoare.

Comentarii

comentariu

About the Author

-