Published On: mar, Sep 30th, 2014

Spectacol de exceptie sustinut de corul Armonia la Festivalului International de Muzica Corala

Share This
Tags

Cor armoniaCorul barbatesc „Armonia” al Casei de Cultura a Municipiului Braila a participat la cea de a V-a editie a Festivalului International de Muzica Corala „ProMuzica”, desfasurat, sambata, 27 septembrie, la Plopeni-Prahova.

Sub bagheta dirijorului Ioan Pavaloiu, corul brailean a prezentat un program care a inclus piesele “Suita din Oas” – Dariu Pop, “Braul amestecat” – Pretorian Voiculescu si “Aleluia” – Georg Friederich Haendel

În afara coristilor braileni, pe scena Casei de Cultura din Plopeni au mai urcat, pe rand, Corala „Pr.Ion Ionescu” – Centrul Cultural Topoloveni, Corala „Lira” Botosani, Corala mixta „Anche Musica” – Casa de Cultura „I.L. Caragiale” Ploiesti, Corala „Lira” Botosani, Corala „Lyra” Buzau, Corala „Armonia”  – Centrul Cultural Valeni si Corala „Armonia” a Casei de Cultura Plopeni.

Festivalul de la Plopeni are ca obiectiv promovarea ansamblurilor si formatiilor corale de amatori si profesionisti, din tara si de peste hotare,  muzica corala crestina, polifonia, lucrarile corale recunoscute din repertoriul national si international, prelucrarile folclorice.

Comentarii

comentariu

About the Author

-