Published On: joi, Sep 11th, 2014

Simionescu vrea sa fie mediator intre fortele politice din CJ: Nu e de vina Avram, ci aparatul administrativ

Share This
Tags

simionescuPrimarul municipiului Braila, social-democratul Aurel Simionescu, isi doreste sa fie mediator intre fortele politice din Consiliul Judetean pentru a se pune punct situatiei tensionate din cadrul institutiei, care a culminat, miercuri, 10 septembrie, cu reintoarcerea liberalului Ovidiu Nechita la sefia Consiliului. De asemenea, edilul considera ca vina pentru situatia "la limita legii" prin care a trecut Consiliul Judetean, dupa cum sustine Institutia Prefectului, o poarta amaratul administrativ si nu PSD-istul Ionel Avram, cel care a fost votat, in locul lui Nechita, vicepresedinte.

"Am decis sa ma implic personal in problema aceasta. Parerea mea despre sedinta este cea legata de sedinta pur si simplu, nu de dorinta, de hotararea pe care sa o ia dumnealor. O sa am o discutie cu fortele politice din Consiliu pentru ca in momentul de fata treaba nu este deloc in regula si dincolo de orgoliile unora si altora, lucrurile nu sunt in regula. Nu cred ca cineva are vreun interes acum sa ne apucam de alegeri la CJ", a declarat Simionescu.

Reamintimm faptul ca prefectul Vasilica Vilcu a cerut Tribunalului Braila anularea hotararilor adoptate de Consiliul Judetean, in sedinta de indata din 5 septembrie, inclusiv cele prin care a fost demis liberalul Nechita si inlocuit cu social-democratul Avram.

Comentarii

comentariu

About the Author