Published On: joi, Sep 18th, 2014

Simionescu: “Sedinta ordinara CJ pe 26. Sedinta de indata, daca crapa pamantul”. Demiterea lui Nechita nu se va afla pe ordinea de zi initiala, ci va fi adaugata in sedinta

Share This
Tags

simionescuPrimarul Aurel Simionescu, prim-vicepresedintele PSD Braila, a declarat faptul ca o sedinta ordinara a Consiliului Judetean va avea loc pe data de 26 septembrie, o sedinta de indata putand avea loc doar "daca crapa pamantul".

"Sedinta ordinara de Consiliu Judetean va fi pe data de 26. In sedinta ordinara sa isi faca toate lucrurile, ca sa nu mai avem vorbe ca sedinta extraordinara se tine la calamitati, incendii si alte minuni, ca sedinta de indata va fi numai daca crapa pamantul. In 26 septembrie sa isi faca sedinta ordinara cu toate punctele pe care le vor sa poata fi inscrise si cu alte puncte pe care le vor ridica in sedinta, care se poate completa", a precizat Simionescu.

Edilul a mai adaugat faptul ca demiterea din functia de vicepresedinte CJ a liberalului Ovidiu Nechita nu va figura pe ordinea de zi initiala a sedintei din 26 septembrie, majoritatea formata in jurul PSD urmand sa adauge demiterea in timpul sedintei: "Pe ordinea de zi pe care o va promova domnul Nechita nu va exista, pe cea care o vor completa in sedinta de consiliu, da."

 

Comentarii

comentariu

About the Author

-