Published On: lun, Sep 22nd, 2014

Printre cei 32 de pasageri ai autocarului rasturnat in Ungaria se afla si braileni. Firma are agentie si la Braila, cursa fiind Roma-Galati

Share This
Tags

Oldalára borult egy busz az M43-as autópálya földeáki lehajUn autocar al unei societati galatene, care aducea 32 de romani din Italia, s-a rasturnat, in jurul orei 09.30, pe autostrada M43, in localitatea Mako din Ungaria, la doar 25 de km de granita cu Romania. Destinatia autocarului care a plecat din Roma era Galati.

Martorii sustin ca soferul nu a vazut indicatoarele sensului giratoriu si a pierdut controlul volanului, iar autocarul a trecut pe celalalt sens, s-a inclinat pe o parte si s-a rasturnat intr-un sant. 

Conform Ministerului Afacerilor Externe, 2 persoane sunt ranite grav, iar alte 11 ranite usor. Cele 13 persoane ranite in urma accidentului rutier din Ungaria, intre care doua sunt in stare grava, au fost transportate la spital, iar alti 19 pasageri au fost dusi la sediul Politiei din Mako, unde au primit mancare si bautura.

Un reprezentant al societatii galatene, proprietarul autocarului, a declarat pentru Infobraila ca in autovehicul se aflau 23 de romani si ca a fost trimis un alt autocar de la Arad pentru a prelua din localitatea Mako persoanele care nu sunt ranite.

De asemenea, desi lista de pasageri nu a fost data publicitatii, sursa citata a mai precizat pentru Infobraila ca in autocar se aflau si braileni, cursa Roma-Galati avand statie si in orasul Braila. Totodata, mentionam ca societatea din Galati detine si o agentie in Braila.

 

Comentarii

comentariu

About the Author

-