Published On: joi, Sep 25th, 2014

Pandele (PMP, ex-PDL) atac la Draghincescu: O luau brailenii cu “Huo!” pe strazi, in campania pentru europarlamentare

Share This
Tags

Pandele 1Fostul prim-vicepresedinte al Organizatiei Municipale a PDL Braila, Roman Pandele, inscris in urma cu doua saptamani in PMP, a lansat un atac extrem de dur la adresa consilierului local democrat-liberal Simona Draghincescu. Acesta sustine ca in timpul campaniei electorale pentru alegerile europarlamentare, Draghincescu, candidat PDL, "era luata cu "Huo!" pe strazile din Braila".

"La europarlamentare, procentul l-am scos noi, PDL-istii, nu Simona. Unde ne duceam cu Simona, ne lua lumea cu "Huo!", o luau cu "Huo!" . Eu am mers pe strazi cu oamenii. Trebuia sa ramana in banca ei, independenta, nu sa vina la PDL. Si ea a pierdut ca a venit la PDL", a declarat Pandele.

De asemenea, PMP-istul a mai adaugat faptul ca Simona Draghincescu "a tras in jos PDL Braila", aceasta declarand la acel moment ca vine cu o zestre politica de 17.000 de voturi (n.r. voturile obtinute de candidatul independent la Primaria Braila, S. Draghincescu): "Cand a venit in PDL, toti membrii ma intrebau "Cand a venit Draghincescu? Ce e cu ea?". A trebuit sa mint ca a fost un BPJ ca sa pot sa ma justific cum a venit la PDL".

Comentarii

comentariu

About the Author