Published On: mie, Sep 10th, 2014

O braileanca a reclamat la politie ca nora sa a fugit in Italia

Share This
Tags

disparuta calin fanicaO braileanca in varsta de 27 de ani, care a plecat in Italia, la munca este data disparuta de familie, acestia neputand sa ia legatura cu ea, din luna aprilie.

In ziua de 18 august, la orele 9:30, C.Tudorita  in varsta de 55 de ani, din Braila, a sesizat la politie faptul ca, in ziua anterioara, nora sa, Calin Fanica de 27 de ani, din municipiu, a plecat in mod voluntar de la domiciliu in Italia si nu a mai luat legatura cu familia.

Politistii au stabilit ca, in luna aprilie 2014, persoana disparuta a mai fost plecata sa munceasca in Italia, in provincia Lecce.

Braileanca are asupra sa actele identitate si nu sufera de boli psihice sau cronice.

Semnalmente: inaltime 165 cm, corpolenta robusta, par negru, lung peste umeri, ochi caprui, fara semne particulare.

Imbracaminte/incaltaminte la data plecarii de la domiciliu: tricou alb, pantaloni albastri, scurti, papuci tip slapi, negri.

Judiciaristii de la Biroul Urmariri al Serviciului de Investigatii Criminale au solicitat punerea in urmarire la nivel national a persoanei disparute.

Cine poate da relatii despre locul in care se afla persoana data disparuta de la domiciliu este rugat sa anunte la cea mai apropiata unitate sau subunitate de politie, ori sa apeleze, gratuit, la numarul pentru urgente 112.

Comentarii

comentariu

About the Author

-