Published On: lun, Sep 15th, 2014

Marea migratie la UNPR si PSD: PP-DD Braila a murit, insa Musceleanu spera sa il reinvie!

Share This
Tags

In timp ce Alianta Crestin Liberala incearca sa formeze o majoritate politica in Consiliul Judetean, cu scopul de a-l mentine pe liberalul Ovidiu Nechita la sefia institutiei, PSD isi consolideaza oficial superioritatea in ceea ce priveste numarul alesi locali.

 

MusceleanuPresedintele interimar al PP-DD Braila, Ivan Cristian, dar si consilierul judetean PP-DD Stelian Musat, s-au inscris in PSD. 

Ramasa doar cu doi alesi locali, filiala locala a partidului lui Dan Diaconescu a fost preluata de Gabriel Monu Musceleanu (foto stanga), fost consilier judetean PP-DD, exclus din partid in luna martie 2013.

pp-ddCei doi alesi locali care inca nu au parasit barca PP-DD sunt consilierii locali Traian Adrian si Georgica Sterian, insa surse politice au declarat pentru Infobraila ca si acestia sunt in negocieri pentru a se transfera politic.

Dumitriu Emilian (foto ), Bogdan Dumitru si Ernest Mocanu, consilieri judeteni PP-DD, si-au dat demisia din partid si s-au inscris in UNPR Braila, filiala condusa de deputatul Marioara Nistor, fost presedinte PP-DD Braila.

Totodata, doi consilieri locali PP-DD, Gigel Cismas si Cosmin Pavaloiu, au luat exemplul colegilor de la judet si au obtinut carnetul de membru UNPR.

Astfel, UNPR, aliatul oficial al PSD, are 5 consilieri judeteni, cei 3 ex-PP-DD-isti alaturandu-se consilierilor Cosmin Razmerita si Gina Anton. Si in Consiliul Local situatia este de astazi cu totul alta, grupul UNPR insumand 3 consilieri locali: Cismas, Pavaloiu si Tudorel Arbunea.

Emilian Dumitriu, noul UNPR-ist din CJ, este propunerea filialei locale a partidului condus de vicepremierul Gabriel Oprea pentru a ocupa functia de vicepresedinte al Consiliului Judetean, dupa ce PNL-istul Nechita va fi demis, iar PSD va reusi sa isi numeasca un consilier judetean la conducerea interimara a institutiei.

Reamintim faptul ca Infobraila a publicat la sfarsitul lunii mai 2014 un articol in care consilierii Emilian Dumitriu (CJ) si Cosmin Pavaloiu (CLM) erau prezentati drept variante de inlocuire a liberalilor Ovidiu Nechita (vice CJ) si Alexandru Danaila (viceprimar), la conducerea Consiliului Judetean si respectiv a Primariei, in cazul in care PNL se retragea din parteneriatul cu PSD pentru guvernarea locala.

Comentarii

comentariu

About the Author