Published On: joi, Sep 11th, 2014

Logica lui Nazare: PP-DD-istii sunt pucisti, dar ar face alianta cu ei pentru a avea majoritate in CJ!

Share This
Tags

Nazare 1Presedintele PDL Braila, deputatul Alexandru Nazare, a declarat, joi, in cadrul unei conferinte de presa, ca incearca sa atraga consilierii judeteni PP-DD sa se alature celor ACL, in vederea realizarii unei majoritati in Consiliul Judetean care sa-l mentina pe liberalul Ovidiu Nechita la sefia institutiei.

Declaratia a fost facuta la doar cateva minute dupa ce Nazare i-a numit pe cei 18 consilieri judeteni, printre care si cei PP-DD, care l-au votat pe PSD-istul Ionel Avram "o gramada de pucisti care a sfidat legea".

"Cat timp majoritatea condusa de noi respecta legea si are alte obiective decat PSD, bineinteles ca sunt de acord sa facem majoritate cu PP-DD. Colegii de la PP-DD au fost manati in aceasta aventura politica, sortita esecului. Bineinteles ca o sa continuam discutiile cu PP-DD. Eu incerc sa-i atrag, asta am facut si pana acum", a precizat Nazare.

Deputatul PDL a mai adaugat faptul ca PDL si PNL isi doresc sa realizeze majoritati atat in Consiliul Judetean, cat si in Consiliul Local.

Comentarii

comentariu

About the Author