Published On: joi, Sep 18th, 2014

Livia Teodor (ex-PDL): In campanie, Draghincescu a spus “curvele si tampitii” unei batrane care nu a lasat-o sa o pupe. Eram langa ea!

Share This
Tags

Livia TeodorFostul lider al Organizatiei Municipale de Femei a PDL Braila, Livia Teodor, care a participat in campania electorala pentru alegerile prezidentiale, a declarat ca Simona Draghincescu a folosit in apelativele "Tampitii dracu'! Curvele dracu'!" la adresa unei batrane si nu la adresa activului PSD, asa cum a sustinut la acea vreme alesul local democrat-liberal.

Dialogul dintre Draghincescu, pe atunci candidat la europarlamentare, si o batrana din comuna braileana Unirea a fost difuzat in cadrul emisiunii "Romania, te iubesc!", pe data de 1 iunie. (VEZI VIDEO LA FINALUL ARTICOLULUI)

"Am fost in campanie si am luptat pentru Simona Draghincescu.  A folosit acele apelative. Eu eram langa ea cand a spus asta, nu am vazut emisiunea la televizor. Se referea la o batrana, nu la activul PSD. Se referea la o batrana care nu a vrut sa o lase sa o pupe. Am fost mirata, caci avea lavaliera la gat", a precizat Livia Teodor, care apare in imaginile difuzate de PRO TV chiar langa Simona Draghincescu.

Emisiunea "ROMANIA, TE IUBESC!", difuzata pe 1 iunie 2014

Aflata pe o ulita din localitatea Unirea, inconjurata de o armata de sustinatori portocalii, Draghincescu a intrat in dialog cu o femeie la a treia varsta, care nici in ruptul capului nu a vrut sa o asculte, ba chiar a refuzat sa primeasca un pliant electoral. Dialogul dintre Simona Draghincescu si batrana a fost difuzat in cadrul emisiunii "Romania, te iubesc!" (PRO TV).

Dupa ce pleaca de langa femeia care ii spusese ca "nu voteaza cu nimerica", Draghincescu, vizibil iritata, foloseste un limbaj suburban. (Minutul 04:10)

Batrana: Pentru cine s-a facut aici?

Simona: Pentru mine. Pentru dumneavoastra, nu pentru mine, de fapt.

Batrana: Da? Eu n-am vazut nimic. Nu votez cu nimerica!

Simona: De ce bre?

Batrana: Fiindca n-am vazut nimic.

Simona: Dar n-am facut o serbare, am vorbit doar pentru dumneavoastra. Pana sa votezi, uite iti dau aici sa vezi cine sunt.

Batrana: Nu votez pe nimerica.

Simona: De ce? Bine, nu vrei sa votezi, nu vrei sa votezi. (…) Tampitii dracu', curvele dracu'!

 

 

Comentarii

comentariu

About the Author

-