Published On: mar, Sep 30th, 2014

Laurette la un pas sa piarda custodia fetitei. Fostul iubit a prezentat la Judecatorie fotografii compromitatoare cu braileanca

Share This
Tags

lauretteLuni, 29 septembrie a avut loc procesul pentru custodia fetitei lui Laurette la Judecatoria Sectorului 4. Fostul iubit al mulatrei a depus la dosar probe compromitoare care i-ar putea fi favorabile.

In urma cu cateva saptamani, vedeta se temea ca tatal fetitei sale va depune la dosar dovezi cu care sa-si poata recupera fetita. Se pare ca fostul iubit al brailencei si-a dus planul pana la capat.

Vedeta s-a prezentat pe 29 septembrie, la Judecatoria Sectorului 4, la primul termen al procesului pentru custodia fetitei, intentat de fostul ei iubit, Mihai Stefan.

Acesta solicita judecatorilor ca domiciliul minorei sa fie stabilit la el acasa, sustinand ca poate creste si educa fetita mai bine. Laurette a venit insotita de mama ei, Cornelia, care i-a fost in permanenta alaturi in sala de judecata.

A fost fixat un nou termen in dosar, deoarece asistentii sociali nu au realizat o ancheta sociala la resedinta reclamantului. Procesul a fost amanat deoarece, Mihai Stefan nu a fost gasit de catre reprezentantii Primariei la domicilui, fiind plecat in strainatate.

Braileanca este ingrijorata de unele probe depuse la dosar de catre fostul ei iubit, sustinand ca este vorba de niste fototografii cu ea, pe cand nu era impreuna cu Mihai.

Mulatra afirma ca fostul iubit vrea sa o denigreze, sa demonstreze ca nu e o mama buna, insa spera ca acesta ar putea revini la sentimente mai bune.

In urma cu cateva zile, modelul a primit un mail de fostul iubit in care ii spunea ca totul va fi bine si sa aiba grija de ea si de micuta.

 

 

Comentarii

comentariu

About the Author

-