Published On: Soare, Sep 28th, 2014

Joc slab al brailencelor la Deva. CSM Cetate – HC Dunarea 25-22 (14-10)

Share This
Tags

HC Dunarea grupHC Dunarea Braila a intalnit in etapa a VII-a a Ligii Nationale de handbal CSM Cetate Deva.

Ambele grupari sunt in momentul de fata cele mai omogene din Liga Nationala, dar fiind faptul ca nu s-au schimbat prea multe in interiorul echipelor, in comparatie cu sezonul trecut.

Dunarea Braila nu a avut un joc perfect in deplasarea de la Deva si a venit si de aceasta data infranta. 

Brailencele au deschis scorul in primul minut atunci fiind si singura data cand elevele Alexandrinei Soare s-au aflat la conducere. 

Cu o aparare slaba, brailencele s-au vazut conduse in minutul 4 la trei goluri, 4-1. Cu toate ca au tras sa egaleze, elevele Alexandrinei Soare nu s-au apropiat decat la un gol de gazde, care au turat motoarele si s-au distanta din nou pe tabela. Dupa primul sfert de ora, HC Dunarea era condusa la 5 goluri, iar echipa patronata de Marian Muntean facea spectacol. La pauza, Deva a intrat la vestiare cu un avantaj de 4 goluri , 14-10 

Incurajate de publicul spectator si mai dornice de victorie, jucatoarele de la Cetate Deva au stabilit in minutul 43 cea mai mare diferenta de pe tabela, de 6 goluri, 20-14. Brailencele au alergat iar dupa egalare si cu toate ca au redus din diferanta, jocul slab facut in aparare a permis adversarelor sa marcheze usor, iar meciul s-a incheiat cu victoria Devei, 25-22.

Fata de meciurile de acasa, brailencele au partide foarte slabe in deplasare. Dupa ce s-au chinuit sa obtina victoria la Slobozia, HC Dunarea a venit cu o infrangere usturatoare din Oltenia iar in acesta etapa au mai pierdut trei puncte la Deva, distantandu-se de liderul CSM Bucuresti.

Dupa aceasta etapa, HC Dunarea ramane pe locul 4 in clasament cu un total de 15 puncte la egalitate cu SCM Craiova.

Joi, HC Dunarea Braila va juca pe teren propriu partida cu CSU Neptun Constanta, iar dupa aceasta etapa incepe greul pentru elevele Alexandrinei Soare care vor intalni in cele 5 etape ramase cele mai puternice echipe din acest sezon.

Vom reveni cu amanunte.

Comentarii

comentariu

About the Author

-