Published On: mar, Sep 23rd, 2014

Incidente inainte de meciul CF Braila- Otelul Galati: 200 de galateni au vandalizat Gara, injurandu-i pe braileni

Share This
Tags

Gara cfr 4Incidente violente au avut loc, marti, in Gara Braila, in care au fost implicati aproximativ 200 de suporteri galatenit veniti sa asiste la meciul CF Braila-Otelul Galati din saisprezecimile Cupei Romaniei.

In momentul in care au coborat din tren, "otelarii"  au aruncat pe peron mai multe fumigene, moment in care cei 40 de jandarmii prezenti au decis sa intervina pentru ca incidentul sa nu degenereze.

Suporterii din orasul vecin au fugit spre iesirea din Gara, insa nu fara sa vandalizeze locul. Patru neoane au fost sparte, galatenii lovind cu picioarele in banci si tomberoane, in timp ce injurau si aratau semne obscene oamenilor care se aflau in Gara.

Jandarmii au reusit sa ii identifice pe doi dintre suporteri, acestora fiindu-le aplicate amenzi in valoare totala de 1000 RON pentru tulburarea ordinii si linistii publice. De asemenea, alti doi galateni au fost opriti din drumul spre Stadionul Municipal, oamenii legii gasindu-i in baza de date a celor carora le-a fost interzisa prezenta pe stadioanele din Romania.

SONY DSC

Peste 1000 de spectatori se afla in acest moment pe stadionul Municipal din Braila. Prima repriza s-a incheiat dupa un joc sters fara nicio ocazie mare la vreo poarta, singurele lucruri notabile fiind cele doua cartonase ganbele aratate galatenilor Cristea si Cucu.

La momentul transmiterii acestei stiri scorul partidei era 0-1, inscriind pentru galateni Jula din 7 metri.

 

Comentarii

comentariu

About the Author

-