Published On: mar, Sep 2nd, 2014

HC Zalau vine cu un singur portar la Braila. Tadici nu se va putea baza pe 4 jucatoare. HC Dunarea – HC Zalau, miercuri in Polivalenta

Share This
Tags

452067-gheorghe-tadiciDunarea Braila intalneste miercuri, 3 septembrie echipa condusa de selectionerul Gheorghe Tadici, HC Zalau.

Daca HC Dunarea are intreg lotul valid, cu toate ca Lacramioara Stan si Diana Axinte sunt inca la recuperare, ele vor fi pe banca. Tadici in schimb vine la Braila fara nu mai putin de 4 jucatoare de baza.

Ca si in prima etapa, HC Zalau va avea patru absente mari. Pe langa accidentarile mai vechi ale portarului Adina Muresan dar si ale jucatoarelor de camp Andrada Pop si Roxana Varga, Gheorghe Tadici nu se va putea baza nici pe portarul Mihaela Cheta, care a suferit o entorsa.

HC Zalau soseste marti la Braila, urmand ca in dupa amiaza zilei de 2 septembrie sustina primul antrenament in Polivalenta.

HC Dunarea Braila- HC Zalau se disputa miercuri, 3 septembrie, de la orele 19.30 fiina arbitrat de cuplul internationala, Stark/Stefan, observator Ion Serbu, partida fiind transmisa in direct de Digisport 3.

Comentarii

comentariu

About the Author

-