Published On: mie, Sep 24th, 2014

Gabriela Perianu, indispensabila nationalei lui Tadici

Share This
Tags

Gabriela Perianu - Bebe- hc dunarea hcm romanLotul national al Romaniei va avea un stagiu de pregatire in perioada 4-12 octombrie. Nationala condusa de Gheorghe Tadici va avea in vedere pregatirea pentru Campionatul European care se va disputa in decembrie. Cu toate ca in aceasta perioada trebuia sa aiba loc Trofeul Carpati, nationala Romaniei va avea doar cateva partide amicale cu Ungaria si Rusia.

In aceasta perioada de pregatire Tadici a convocat la lot nu mai putin de 28 de jucatoare, care vor fi impartite in doua loturi.

Romania A va intalni pe 8 octombrie Ungaria, la Debrecen iar 3 zile mai tarziu va juca cu Rusia, aceasta partida avand loc la Oradea. Romania B va disputa partide amicale doar cu reprezentativa Rusiei, acestea avand loc tot la Oradea in 10 si 12 octombrie.

HC Dunarea Braila va avea la nationala o singura jucatoare si anume Gabriela Perianu, cu toate ca pe lista selectionerului s-a aflat si Gabriela Dobre insa aceasta nu a mai primit convocarea.

Dupa meciul cu CSU Neptun Constanta, din 2 octombrie, Gabriela Perianu se va prezenta la lot urmand sa se alature echipei de club in 12 octombrie, ca pe data de 19 sa joace in deplasare cu Corona Brasov.

Lotul Romaniei:

Portari: Paula Ungureanu (HCM Baia Mare), Denisa Dedu (Corona Brasov), Elena Șerban (CSM Ploiesti), Andreea Cheta (HC Zalau)

Extreme stanga: Valentina Ardean-Elisei (HCM Baia Mare), Camelia Hotea (Corona Brasov), Ana-Maria Iuganu (HCM Roman)

Extreme dreapta: Adriana Nechita (HCM Baia Mare), Laura Chiper (Corona Brasov), Aneta Pirvut (SCM Craiova)

Pivoti: Florina Chintoan (”U” Alexandrion Cluj), Georgiana Ciuciulete (HC Zalau), Crina Pintea (HC Zalau)

Linia de 9m: Aurelia Bradeanu, (Corona Brasov), Cristina Neagu (Buducnost), Dana Babeanu (HCM Roman), Gabriela Perianu (HC Dunarea Braila), Eliza Buceschi (HCM Baia Mare), Laura Oltean (HCM Baia Mare), Luciana Marin (HCM Baia Mare), Cristina Zamfir (Corona Brasov), Nicoleta Tudor (Corona Brasov), Bianca Tiron (HCM Baia Mare), Laura Popa (”U” Alexandrion Cluj), Claudia Constantinescu (HC Zalau), Oana Bondar (Corona Brasov), Adriana Tacalie (Corona Brasov), Diana Puiu (HC Zalau)

Comentarii

comentariu

About the Author

-