Published On: vin, Sep 12th, 2014

Fundatia Lumina, din Braila, intra in reabilitare in luna octombrie

Share This
Tags

sigla-braila- fundatia lumina"Patru Maini", producator roman de materiale de constructii pentru finisaje si integrator de servicii si solutii pentru personalizarea caselor, demareaza in luna septembrie campania de renovare "De ajutor pentru tine si ai tai'. In cadrul acesteia, in perioada septembrie – decembrie 2014, vor fi renovate cu sprijinul "Patru Maini" 32 de institutii de invatamant, centre de plasament si spitale, in special maternitati si sectii dedicate copiilor, din toata tara.

Printre cele 32 de cladiri se afla si Fundatia Lumina din Braila care va intra in reabilitare in luna octombrie.

FundatiaLumina 1Fondata in anul 1997 de reprezentantii Consiliului Local al Municipiului Braila, Fundatia Lumina are ca misiune de a continua procesul de integrare sociala si profesionala a tinerilor crescuti in institutiile administrate de stat.

In acelasi timp se ocupa de ingrijirea varstnicilor cu situatie materiala precara, care nu au familie, nu se pot gospodari singuri, se afla in imposibilitatea de a-si asigura nevoile socio-medicale, din cauza bolii ori starii fizice sau psihice.

Patru Maini se afla la cea de-a doua editie de renovari, dupa ce in 2013 a reusit sa renoveze 28 de locuri din intreaga tara, cu ajutorul a 239.000 lei si a unui numar de 150 de voluntari din echipa Patru Maini, magazinele Dedeman si comunitatile beneficiare, dar si a tuturor celor care au achizitionat produsele aflate in programul "De ajutor pentru comunitate".

Comentarii

comentariu

About the Author

-