Published On: joi, Sep 18th, 2014

Fostele PDL-iste sar la gatul S. Draghincescu: A intrat pe usa din spate cu Nazare si a iesit pe usa din fata! Nu e un model de femeie in politica

Share This
Tags

Simona DraghincescuPrezente la conferinta de presa organizata, joi, la sediul PMP Braila, mai multe ex-membre PDL, care au parasit partidul alaturi de sefa Organizatiei Municipale de Femei pentru a se inscrie in partidul condus de Udrea, au sarit la gatul consilierului local democrat-liberal Simona Draghincescu, acuzand-o ca "a intrat pe usa din spate a PDL, cu Nazare, si a iesit pe usa din fata".

Nemultumirea fostelor membre PDL este cauzata de impunerea Simonei Draghincescu, in urma cu aproximativ o luna de zile, la presedintia Organizatiei Judetene de Femei: "Noi am aflat ca a fost numita in aceasta functie. Nu ne-a anuntat nimeni pana atunci. Si nici dupa ce a primit aceasta functie, nu ne-a sunat sa ne spuna "Buna ziua! Sunt Simona si sunt presedintele Organizatiei de Femei!" A existat nemultumire in randul femeilor din PDL pentru ca a fost numita in acest mod".

Fosta sefa a Organizatiei Municipale de Femei a PDL, Livia Teodor, a precizat ca Simona Draghincescu nu este modelul sau de femeie politician.

Comentarii

comentariu

About the Author

-