Published On: lun, Sep 8th, 2014

Florescu/Stoia arbitreaza HC Dunarea – “U” Alexandrion Cluj. Meciul se disputa sambata, in Polivalenta din Braila

Share This
Tags

HC Dunarea grupDupa ce au obtinut trei victorii din tot atatea meciuri, elevele Alexandrinei Soare vor sa continue parcursul bun de pana acum, si sa obtina toate punctele puse in joc, in meciul din etapa a IV-a.

Sambata, 13 septembrie, cu incepere de la orele 15.30, in Sala Polivalenta Danubius din Braila are loc meciul din etapa a IV-a a Ligii Nationale de handbal, in care HC Dunarea primeste vizita celor de la "U" Alexandrion Cluj.

Inaintea acestei etape Dunarea Braila ocupa locul 3 in Liga Nationala, fiind la egalitate de puncte – 9, cu vicecampioana Corona Brasov, campioana HCM Baia Mare.

Partida de sambata, din Polivalenta va fi arbitrata de cuplul international, Anamaria Stoia -  Diana Florescu si va fi transmis in direct de Digisport.

Daca primele trei etape au fost relativ usoare pentru elevele Alexandrinei Soare, de acum incepe adevarata lupta. Cu toate ca "U" Cluj nu a obtinut pana acum nicio victorie, ardelencele vin la Braila cu gandul de a obtine toate punctele puse in joc.

Din etapa a V-a, traseul Dunarii Braila in Liga Nationala incepe sa fie din ce in ce mai greu. Intalnirea cu SCM Craiova, din etapa a V-a va fi una grea, oltencele dovedind pana acum ca sunt greu de invins. In etapa a VI-a Dunarea va intalni acasa CSM-ul lui Covaciu, urmand ca in etapa a VII-a sa faca deplasarea la Deva, echipa care a condus campioana HCM in etapa a III-a si care s-a dovedit si ea o nuca puternica. Etapa a VIII-a va fi din nou un "moment" de respiro pentru brailence care intalnesc Neptun Constanta. In ultimile 5 etape, Dunarea Braila va intalni, campioana, vicecampioana, CSM-ul din capitala, echipa care se lupta sa castige in acest an campioana, rivala din sezonul trecut, HCM Roman dar si HCM Ramnicu Valcea.

Liga Nationala feminin-Etapa a IV-a 14.09.2014

13.09 HC Dunarea Braila – “U” Alexandrion Cluj 15:30 DIGISPORT

Arbitri:Florescu/Stoia-AG/B

SC Muresul Tg. Mures – ASC Corona 2010 Brasov

Arbitri:Baban/Marta-MM

HCM Baia Mare – U Neptun Constanta

Arbitri:Dobre/Potarniche-B/BZ

HCM Roman – CSM Cetate Deva

Arbitri:Serbu/Vasilescu-B

HCM Rm. Valcea – CSM Ploiesti

Arbitri:Nastase/Stancu-B/BZ

CSM Bucuresti – SCM Craiova 20:00 DIGISPORT

Arbitri:Badiu/Barbu-CJ

HC Zalau – CSM Unirea Slobozia 3/8

Arbitri:Nacu/Rucoi-MS 

Comentarii

comentariu

About the Author

-