Published On: mar, Sep 16th, 2014

EXCLUSIV Razboiul continua in CJ: Consilierii judeteni PSD l-au “reclamat” la Prefectura pe liberalul Nechita

Share This
Tags

Avram sedintaConsilierii judeteni PSD au ajuns la prefectul judetului, Vasilica Vilcu, reclamand faptul ca seful interimar al Consiliului Judetean, liberalul Ovidiu Nechita, nu doreste sa se intalneasca cu acestia si nu convoaca o sedinta ordinara a Consiliului.

De cealalta parte, vicele Ovidiu Nechita spune ca, din contra, alesii locali social-democrati sunt cei care nu doresc sa stabileasca o cale comuna de comunicare.

Ovidiu Nechita se afla in fata unei situatii dificile din punct de vedere administrativ, in ceea ce priveste ordinea de zi a sedintei ordinare din luna septembrie. Cei 5 consilieri judeteni PP-DD care au parasit partidul, inscriindu-se in UNPR sau PSD, ar trebui propusi pentru excluderea din Consiliul Judetean, cel putin asa sustine presedintele interimar al filialei, fostul CJ-ist Gabriel Musceleanu.

PP-DD-istii Musat, Mocanu, Dumitriu, Ivan si Iorgoveanu au fost exclusi din partid inainte ca acestia sa uzeze de "Ordonanta lui Dragnea" si sa isi schimbe culoarea politica, deci, sustine Musceleanu, mandatele lor ar trebui sa inceteze de drept.

Reamintim faptul ca prefectul Vasilica Vilcu a contestat in contecios-administrativ sedinta CJ de indata din data de 5 septembrie, astfel hotararile prin care liberalul Nechita a fost demis si inlocuit la sefia Consiliului cu PSD-istul Ionel Avram s-au supendat de drept, iar Ovidiu Nechita a redevenit vicepresedinte al CJ.

 

Comentarii

comentariu

About the Author