Published On: mie, Sep 24th, 2014

EXCLUSIV Primarul PDL al celei mai mari comune din judet a trecut la PSD: “Eu votez Ponta, dar sa vad daca o conving si pe nevasta mea sa voteze cu Ponta”

Share This
Tags

Dima PriceputuPrimarul comunei Viziru, democrat-liberalul Dima Priceputu, s-a inscris in PSD. Edilul a confirmat informatia Infobraila, precizand ca 4 consilieri locali PDL l-au urmat in tabara social-democratilor. Acesta sustine ca s-a intors "acasa", amintind ca a parasit PSD in anul 2008 pentru a se inscrie in PDL. 

"Da, m-am inscris in PSD. Au venit cu mine si 4 consilieri locali, dar au mai ramas 2. Aia 2 nu au vrut sa treaca, au zis ca ei nu suporta PSD. Am vorbit cu primarul Aurel Simionescu, ca el e sef acum de cand e arestat Stancu, si m-a primit. M-am intors acasa, ca am fost PSD-ist. PDL nu m-a ajutat cu nimic, cu absolut nimic, nu au stiut sa-mi deschida usa", a declarat Priceputu pentru Infobraila.

Edilul a mai adaugat faptul ca in discutiile purtate cu liderul PSD Braila, Aurel Simionescu, nu a cerut absolut nimic, insa, in timp, ca cere sprijinul partidului pentru realizarea Centrului Civic al comunei.

"Am vazut ca prin alte parti le-a dat la primari cate un Duster, eu n-am cerut nimic. Ce dracu sa-mi dea? Un Mercedes?! Daca mi-o da ceva e bine, daca nu, asta e! Eu o sa cer Centrul Civic, dar sa vedem. Eu o sa votez cu Ponta, dar sa vad daca o conving  si pe nevasta mea sa voteze cu Ponta", a mentionat proaspatul PSD-ist.

Viziru este cea mai mare comuna din judetul Braila, avand o populatie de 5.906 de locuitori, dintre care 5.050 sunt cetateni cu drept de vot.

Alin CRISTEA

Comentarii

comentariu

About the Author