Published On: mar, Sep 9th, 2014

EXCLUSIV Ionel Avram, seful interimar al CJ Braila, si-a dat demisia din conducerea “Concivia”

Share This
Tags

Avram 2EXCLUSIV INFOBRAILA

Vicepresedintele Consiliului Judetean Braila, PSD-istul Ionel Avram, cel care indeplineste atributiile presedintelui institutiei, si-a dat demisia din functia de director economic al SC Concivia SA, firma controlata de Gheorghe Bunea Stancu prin intermediul unei alte societati comerciale, respectiv Bursagrirom.

Ionel Avram, director economic al SC Concivia SA in momentul alegerii sale in functia de vicepresedinte al CJ Braila, era obligat de lege sa renunte la functia detinuta in cadrul societatii comerciale in cel mult 15 zile, altfel ar fi intrat in stare de incompatibilitate.

Legea 161/2003:  "Alesul local poate renunta la functia detinuta inainte de a fi numit sau ales in functia care atrage starea de incompatibilitate, in cel mult 15 zile de la numirea sau alegerea in aceasta functie".

Avram a fost ales vicepresedinte al Consiliului Judetean in cadrul unei sedinte CJ de indata, desfasurata pe data de 5 august, dupa ce majoritatea PSD-UNPR-PP-DD si independentul Silviu Radu l-au demis pe liberalul Ovidiu Nechita, cel care fusese desemnat de Consiliu sa detina parghiile institutiei. Legalitatea sedintei din data de 5 august a fost contestata de PNL Braila la Institutia Prefectului.

Alin CRISTEA

Comentarii

comentariu

About the Author