Published On: joi, Sep 4th, 2014

EXCLUSIV Dobrev Iura, patronul bordelului Red Velvet, A MURIT la Galati, dupa ce a lesinat in arestul Politiei

Share This
Tags

Salon red velvetEXCLUSIV INFOBRAILA

Fostul luptator Dobrev Iura, in varsta de 53 de ani, patronul bordelului Red Velvet si capul unui grup infractional specializat in traficul de persoane, traficul de minori si spalare de bani, A MURIT, joi dimineata, la Spitalul Judetean Galati, dupa ce, in cursul noptii, in jurul orei 02.00, a lesinat in arestul Inspectoratului de Politie al Judetului Galati. Barbatul a fost transportat cu ambulanta la spital, internat la Terapie Intesniva, unde a incetat din viata.

Iura a ajuns in spatele gratiilor la sfarsitul lunii iunie 2014, cand procurorii DIICOT au destructurat gruparea infractionala pe care o conducea si au inchis bordelul Red Velvet, unde zeci de tinere, printre care si minore, isi vindeau trupurile. Printre clientii bordelului, aflat la doar 200 de metri de sediul Politiei Braila, s-au numarat afaceristi, politicieni, dar si politisti, avocati sau functionari publici.

ISTORIA BORDELULUI RED VELVET

Prostituate bordelProcurorii DIICOT Galati au descins, la sfarsitul lunii iunie, la salonul de masaj erotic "Red Velvet", situat in centrul Brailei, la doar doua sute de metri de sediul Inspectoratului de Politie Judetean, mai precis pe strada Mihail Sebastian nr.25. Salonul de masaj erotic era o perdea pentru un grup infractional specializat in traficul de persoane, traficul de minori si spalare de bani, care actioneaza inca din anul 2011.

Dobrev Iura si Dobrila Mihaiela, patronii bordelului, dar si alti trei complici, au ajuns in spatele gratiilor. Acestia sunt cercetati pentru savarsirea infractiunilor de constituire a unui grup infractional organizat, trafic de persoane in forma continuata si trafic de minori in forma continuata.

Procourorii spun ca Reteaua de proxenetism si trafic de minori a lui Dobrev isi desfasura activitatile "intr-o maniera foarte bine organizata, maniera asemanatoare desfasurarii unei veritabile activitati profesionale ilicite." Conform aceleiasi surse, in Retea erau stabilite si delimitate precis rolurile fiecarui membru.

Din 2011 si pana in ziua descinderii procurorilor DIICOT, Reteaua lui Dobrev "a recrutat, primit si cazat, inclusiv prin CONSTRANGERE, in scopul EXPLOATARII SEXUALE" 5 tinere majore si 8 minore, cu varste cuprinse intre 15 ani si 17 ani.

Comentarii

comentariu

About the Author

-