Published On: mar, Sep 16th, 2014

Echipajul brailean format din Nelu Capitaneanu – Valentin Nemtanu a castigat raliul satmarean

Share This
Tags

cni auto 1La sfarsitul saptamanii trecute s-a desfasurat cea de-a 18-a editie a CEC ORI CUP, cu doua etape -  una de zi si una de noapte, si Cupa Somes-Oas ajunsa la editia jubiliara, a 30-a, fiind  singurul  raliu  de  orientare  desfasurat  la  acest  nivel  in  actualul  sezon  in  organizarea  filialei  ACR  Satu  Mare.

In concurs s-au inscris in total 23 de masini la start din Braila, Timisoara, Zalau, Satu Mare, Polonia, Cehia, Ungaria si Slovacia.

Patru etape au fost de orientare si tot atatea de indemanare, un traseu lung de peste 220  km, pe meleagurile Tarii Oas intre Satu Mare si Carei.   

cni autoTraseul lung desfasurat in cele peste 12 ore de concurs, cu 5 ore de pauza noapte, au solicitat participantii la un efort de anduranta, fiind considerat "2 zile de foc ale raliului satmarean".

Festivitatea de premiere a avut loc sambata seara, cand cei mai buni au primit din partea organizatorilor, cupe, diplome si premii.

Echipajul brailean format din Nelu Capitaneanu – Valentin  Nemtanu au participat cu succes in compania unor experimentate si titrate echipaje, si dupa ce in anii trecuti, 2012, 2013 au urcat de doua ori pe treapta a 2-a la final, la aceasta editie s-au impus adjudecadu-si locul, atat de ravnit, urcand pe prima treapta a podiumului.

Comentarii

comentariu

About the Author

-