Published On: joi, Sep 25th, 2014

Draghincescu: “Imi spuneau oamenii ca mananca bataie daca nu merg eu cu ei. Nu ma cobor la nivelul lui Pandelia. Eu nu atac Dreapta”

Share This
Tags

simona draghincescuConsilierul local PDL, Simona Draghincescu, a raspuns atacurilor PMP-istului Roman Pandele, care a parasit recent PDL Braila, afirmand ca daca ar spune adevarul despre campania pentru alegerile europarlamentare ar trebui sa desfiinteze PMP si pe oamenii din acest partid.

"Nu comentez eu calitatea morala a lui Pandele. Eu nu atac dreapta si nici nu ma cobor la nivelul lui. Pandelia are scoala de partid de la abator, asta e. Va spun doar ca au fost cazuri cand oamenii din partid ma rugau sa merg cu ei in anumite zone ca sa nu manance bataie sau sa ii ia lumea cu "Huo!". Sa judece brailenii cine are dreptate", a declarat Draghincescu pentru Infobraila.

danut

Si prim-vicepresedintele filialei locale a PDL, fostul consilier judetean Danut Lungu, a sarit in apararea consilierului local, mentionand ca "Draghincescu a fost pupata de braileni, nu huiduita" si ca Roman Pandele "executa ordine" cu scopul de a distruge PDL.

"Se vede foarte clar ca Roman Pandele vrea doar discrediteze PDL, ceea ce a facut si in campania pentru europarlamentare. Sa spuna cetatenii daca au huiduit-o pe Simona sau au pupat-o. Pandele executa ordine pentru a distruge PDL. Simona doar si-a facut treaba, nu a fost huiduita. Roman Pandele a plecat de la PDL la PMP cu baza de date a membrilor, a luat chiar si niste scaune, dar a uitat sa le mai aduca", a conchis Lungu.

Roman Pandele, presedintele Organizatiei Municipale a PMP Braila, a declarat, joi, in cadrul unei conferinte de presa ca in timpul campaniei electorale pentru alegerile europarlamentare, Draghincescu, candidat PDL, "era luata cu "Huo!" pe strazile din Braila".

Comentarii

comentariu

About the Author