Published On: vin, Sep 19th, 2014

Draghincescu: Grupuri de interese incearca sa-l compromita pe Nazare. O sa vedem daca e si PNL, o sa analizam

Share This
Tags

simona draghincescuConsilierul local PDL, Simona Draghincescu, a lansat un atac extrem de dur la adresa unor anumie "grupuri de interese" din care ar face parte "cei care ar trebui sa traga la aceeasi caruta cu Nazare, dar lupta in sens invers". Draghincescu a spus ca nu poate spune inca daca si PNL face parte din acest grup: "O sa vedem daca e si PNL. Nu pot sa zic acum. O sa analizam".

Declaratia Simonei Draghincescu vine la cateva zile dupa ce viceprimarul Alexandru Danaila, presedintele Organizatiei Municipale PNL Braila, a declarat ca "liberalii fac opozitie in fiecare zi, nu ca Nazare, o data la doua saptamani."

"Sunt preocupati de ce face Nazare, nicidecum de ceea ce ar trebui sa faca la Braila. Daca Nazare este sa nu la Braila, cu cine se intalneste. Asta face parte dintr-o strategie a grupurilor de interese care nu doresc sa colaboreze cu Nazare. O sa vedem daca e si PNL. Nu pot sa zic acum. O sa analizam", a subliniat democrat-liberala.

Draghincescu a mai adaugat faptul ca aceste "grupuri de interese" incearca sa destabilizeze PDL si sa il compromita pe liderul filialei, deputatul Alexandru Nazare.

Comentarii

comentariu

About the Author