Published On: mie, Sep 10th, 2014

Doi soti din Iordania depistati cu sedere ilegala in Braila. Acestia sunt obligati sa paraseasca Romania, in 15 zile

Share This
Tags

politiaPolitistii Inspectoratului General pentru Imigrari – Biroul pentru Imigrari al Judetului Braila au desfasurat, in ziua de 9 septembrie, o actiune proprie, pe linia prevenirii si combaterii sederii ilegale a cetatenilor straini.

Pe timpul desfasurarii activitatilor specifice, politistii au depistat cu sedere ilegala in Braila doi cetateni straini, sot si sotie, in varsta de 74, respectiv, 44 de ani, din Iordania.

Persoanele in cauza au intrat in Romania legal, in luna august, fiind posesorii unor vize de scurta sedere, in scop de afaceri, iar la expirarea dreptului de sedere nu au parasit teritoriul national.

Ca urmare a celor constatate, politistii Biroului pentru Imigrari au emis pe numele acestora decizii de returnare, prin care sunt obligati sa paraseasca teritoriul tarii in termen de 15 zile.

Totodata, cetatenii iordanieni au fost sanctionati contraventional, cu amenda in cuantum de 400 de lei, fiecare, conform prevederilor OUG 194/2002, privind regimul strainilor in Romania, cu modificarile si completarile ulterioare. 

Pentru orice lamurire in legatura cu legislatia in domeniu, politistii Biroului pentru Imigrari al Judetului Braila invita cetatenii straini la sediul din strada Ana Aslan nr.39, ori sa apeleze numarul de telefon 0239-606100 sau sa viziteze site-ul public la adresa www.ori.mai.gov.ro             

Comentarii

comentariu

About the Author

-