Published On: vin, Sep 5th, 2014

Doi braileni si-au jefuit bunicul, furandu-i 15 mii de lei

Share This
Tags

baniIn ziua de 4 septembrie la orele 11:15, un octogenar din comuna Sutesti, satul Mihail Kogalniceanu, a reclamat la Politia orasului Ianca faptul ca, in noaptea anterioara, persoane necunoscute i-au sutras dintr-o anexa a gospodariei suma de 15.000 de lei.

Politisti de la Sectia 4 de Politie Rurala Ianca au efectuat cercetari si au stabilit ca hotii au patruns in anexa pe o fereastra careia ii lipsea o parte din geam, cu dimensiunea de 35×40 cm.

In urma investigatilor efectuate in teren, politistii au stabilit ca principalii banuiti de comiterea furtului sunt nepotii victimei, C.Valerica in varsta de 29 de ani si C.Cristian de 27 de ani, din acelasi sat.

Primul ar fi sustras singur suma de 6.500 de lei, la intervale diferite de timp, pe timpul vizitelor la domiciliul bunicului, pe care i-a cheltuit, iar al doilea, in noaptea de 3 spre 4 septembrie, ar fi patruns prin efractie in anexa si ar fi sustras suma ramasa, respectiv de 8.100 de lei, bani care au fost recuperati (8.000 de lei) de la locuinta concubinei acestuia, domiciliata in municipiul Braila.

In cauza s-a intocmit dosar penal sub aspectul savarsirii infractiunii de furt calificat.

Comentarii

comentariu

About the Author

-