Published On: joi, Sep 11th, 2014

Dezastru sub Nazare: 200 de PDL-isti, in frunte cu prim-vicele Organizatiei Municipale, au trecut la PMP Braila. Pandele: PDL a disparut, a ramas doar imnul!

Share This
Tags

PMP conferinta - PandelePrim-vicepresedintele Organizatiei Municipale PDL Braila, Roman Pandele, si-a dat demisia din partid si s-a inscris in PMP, aducand si o zestre politica de aproximativ 200 de democrat-liberali in partidul condus de Elena Udrea.

Pandele a dat de inteles ca gestul sau va fi urmat de mai multi membri ai PDL, printre care si primarul comunei Surdila-Greci, Ionel Meirosu, un sustinator declarat al Elenei Udrea.

"Am venit la PMP deoarece sunt un sustinator al Elenei Udrea si al lui Traian Basescu. Mie imi place sa merg cu o echipa invingatoare, castigatoare. In 2009 i-am facut campanie lui Basescu si a castigat. In 2012 i-am facut campanie lui Nazare si a castigat. M-am alaturat Miscarii Populare pentru ca nu pot sta in PDL, pe care domnul Blaga l-a desfiintat. A disparut partidul, a ramas doar imnul partidului. Am plecat la insistentele multor membri PDL, mi-au cerut sa trecem la PMP", a declarat fostul lider PDL Braila.

Intrebat daca va fi urmat in PMP si de primarul democrat-liberal al comunei Surdila-Greci, Pandele a precizat ca i se vor alatura mai multi membri importanti, inclusiv din Organizatia Judeteana.

Alin CRISTEA

Comentarii

comentariu

About the Author