Published On: vin, Sep 12th, 2014

Danut Lungu catre S. Radu: De ce nu ne spui si despre ilegalitatile tale din CJ? Dupa excludere, ai inceput sa ai curajul sa arati ca esti cu PSD

Share This
Tags

radu + lunguPrim-vicepresedintele PDL Braila, fostul consilier judetean Danut Lungu, a lansat un atac dur la adresa consilierului judetean independent Silviu Radu, care declarase ca "Alexandru Nazare va distruge PDL", intrebandu-l de ce nu vorbeste si despre ilegalitatile sale din Consiliul Judetean.

"Pandele Roman a fost sincer si a trecut la PMP, tu, dupa excluderea din PDL, ai inceput sa ai curajul sa arati ca esti cu PSD. Cat despre cei 226 de membri care au plecat, sigur sunt cei pe care ii faceai tu pe hartie fictiv, ca sa dea bine la centru. Toti gresesc, el are dreptate. Eu ma intreb de ce nu ne spui, Silviu Radu, si despre ilegalitatile tale din Consiliul Judetean, cand a votat alaturi de majoritatea PSD. Are o frustrare, nu a ajuns presedinte la PDL Braila, i-a suflat functia Nazare", a spus Lungu.

Consilierul judetean independent, Silviu Radu, fost secretar-general al PDL Braila, a postat, joi, 11 septembrie, pe un site de socializare un mesaj extrem de dur la adresa deputatului democrat-liberal Alexandru Nazare, fostul sau sef de partid. "Rusine, domnule Nazare!", a precizat Radu, comentand astfel plecarea din PDL a aproximativ 200 de membri, in frunte cu prim-vicepresedintele Organizatiei Municipale, Roman Pandele, si inscrierea acestora in PMP.

Comentarii

comentariu

About the Author