Published On: vin, Sep 12th, 2014

Dandu-se procuror sau doctor, un barbat a fost retinut la Braila dupa ce a inselat mai multe persoane

Share This
Tags

Barbat arestatUn barbat din Calarasi a fost prins de politistii braileni in timp ce avea asupra sa mai multe recipiente care contineau o substanta de culoare verzuie, etichetate cu inscriptia unui institut medical german.

Miercuri, 10 septembrie, in jurul orelor 19:00, politisti de la Biroul Proximitate si Ordine Publica l-au depistat, la intersectia Caii Calarasilor cu strada Pontonieri, pe C.Nicolae, de 65 de ani, din comuna Dor-Marunt, judetul Calarasi care detinea mai multe recipiente cu crema care urmau sa fie puse spre vanzare.

Asupra acestuia au fost identificate mai multe inscrisuri si obiecte, repectiv, carti de vizita si diplome, din care rezulta profesia de medic, legitimatii din care rezulta profesia de procuror si suma de 200 euro si 930 de lei, care au fost ridicate in vederea cercetarilor.

In urma cercetarilor efectuate, s-a stabilit ca acesta ar fi autorul infractiunii de inselaciune, in dauna persoanei vatamate B.Radu, de 75 de ani, din Braila, fapta comisa la data de 7 mai 2014, cand si-a declinat calitatea de medic militar, prezentand in acest sens si o carte de vizita falsa, si i-a vandut, cu suma de 270 de lei, 7 recipiente cu crema, pentru dureri reumatice, totodata, solicitandu-i imprumut suma de 830 de lei, pe care a primit-o.

In aceeasi zi, prin ordonanta Parchetului de pe langa Judecatoria Braila s-a dispus extinderea urmaririi penale fata de infractiunea de fals material in inscrisuri oficiale si efectuarea urmaririi penale fata de suspect, fiind retinut pe baza de ordonanta.

La data de 11.09.2014, suspectul a fost prezentat Parchetului de pe langa Judecatoria Braila, care a emis mandat de arestare preventiva, pe o perioada de 30 de zile, fiind incarcerat in Centrul de Retinere si Arestare Preventiva, din cadrul IPJ Braila.

Comentarii

comentariu

About the Author

-