Published On: lun, Sep 1st, 2014

CRIMA SAU SINUCIDERE? Eleva de la “Constructii”, gasita moarta pe Faleza din Galati

Share This
Tags

irimia valentina geaninaUPDATE: Irimia Valentina Geanina, de 19 ani, eleva a Liceului de Constructii-seral, disparuta de pe Faleza Braila pe data de 27 august, a fost gasita fara suflare, pe malul Dunarii, la Galati. Cadavrul a fost gasit pe data de 30 august, pe Faleza din Galati, insa abia acum a putut fi identificat. 

Trupul neinsufletit, care nu prezinta urme de violenta, apartine unei femei de circa 160 cm inaltime, par lung negru, ochi caprui, imbracata in blugi, camasa alba si vesta neagra, semnalmentele fiind identice cu cele ale tinerei din Braila.

Familia Valentinei a recunoscut cadavrul.

DISPARITIA TINEREI

O tanara braileanca, in varsta de 19 ani, a fost data disparuta de parintii ei. Adolescenta nu s-a mai intors acasa de 5 zile.

Vineri, 29 august, la orele 9:30, tatal fetei, Irimia Radu, de 44 de ani, s-a prezentat la sediul IPJ Braila si a sesizat faptul ca fiica sa, Irimia Valentina Geanina, in varsta de 19 ani, a disparut de la domiciliu din ziua de 27 august.

Din primele cercetari efectuate de politistii de la Biroul Urmariri al Serviciului de Investigatii Criminale a rezultat faptul ca, in ziua disparitiei, in jurul orelor 19:00, adolescenta a plecat in mod voluntar de acasa, spunandu-le parintilor ca merge sa se plimbe pe Faleza Dunarii, loc pe care obisnuia sa-l frecventeze.

Din acel moment, nimeni nu a mai vazut-o pe tanara, eleva la Liceul de Constructii "Edmond Nicolau"-seral.

Valentina Geanina nu are asupra sa telefon mobil sau actele de identitate, nu a mai fost plecata de la domiciliu si nu sufera de boli psihice sau cronice. 

Semnalmente – 160 cm, corpolenta normala, par saten-vopsit negru, lung peste umeri, ochii caprui, fara semne particulare.

Imbracaminte si incaltaminte la data disparitiei: camasa alba din bumbac, cu maneci lungi si mansete negre, vesta neagra, pantaloni blue-jeans si tenisi de culoare alb cu albastru.

Cine poate da relatii despre locul in care se afla tanara data disparuta de la domiciliu este rugat sa se adreseze celei mai apropiate unitati sau subunitati de politie, ori sa apeleze, gratuit, numarul pentru urgente 112.

Comentarii

comentariu

About the Author

-