Published On: joi, Sep 25th, 2014

Consilierul judetean Chiru: Exista turnatori ai Securitatii in administratia si politica braileana, la varf

Share This
Tags

ChiruConsilierul judetean Gheorghe Chiru, prim-vicepresedinte PNTCD Braila, a declarat, joi, in cadrul unei conferinte de presa, ca "admiistratia si politica locala, la varf, gem de turnatori ai fostei Securitati", adaugand faptul ca "cei trecuti de 45 de ani" ar trebui sa dovedeasca ca nu au fost turnatori prezentand o adeverinta eliberata de Consiliul National pentru Studierea Arhivelor Securitatii.

"La nivel de Braila avem urmasi destoinici ai Partidului Comunist, avem turnatori. La momentul alegerilor si-au declarat neapartenenta la Securitate, dar e o hartie fara valoare. Cei trecuti de 45 de ani sa vina fiecare cu hartie de la CNSAS ca nu au fost turnatori. Gem Prefectura, Primaria si Consiliul Judetean de turnatori. Noi avem, la Braila, turnatori, nu ofiteri, sa ma ierte Dumnezeu", a precizat Chiru.

Consilierul judetean a mai mentionat ca "acesti indivizi" au fost protejati de sistem, iar, in administratia locala, faptul ca ai fost turnator al Securitatii a reprezentat un punct in plus la promovarea intr-o anumita functie: "Se stiu intre ei, se pupa, se agreaza, merg impreuna la piscina, la tenis."

Comentarii

comentariu

About the Author