Published On: vin, Sep 12th, 2014

Chiru (PNTCD): La Braila avem o problema nerezolvata din 30 decembrie 1947, suntem rosii!

Share This
Tags

Chiru 1Prim-vicepresedintele PNTCD Braila, consilierul judetean Gheorghe Chiru, a declarat, in cadrul unei conferinte de presa, ca judetul Braila are "o problema care nu s-a rezolvat din 30 decembrie 1947", si anume faptul ca "suntem rosii".

Chiru a facut referire la situatia din Consiliul Judetean Braila, adaugand ca PSD are "o majoritate de fatada", realizata dupe ce deputatul Mihai Tudose si primarul Aurel Simionescu "au fortat lucrurile", aducand in majoritate si PP-DD.

"Avem o problema care nu s-a rezolvat din 30 decembrie '47, noi suntem rosii. PSD are o majoritate de fatada in Consiliul Judetean pentru ca au fortat lucrurile prin Tudose, prin Simionescu si au adunat PP-DD langa ei. Opozitia poate crea o majoritate, care in viitor poate da un lider al judetului, insa prin negociere. S-a terminat un episod la Braila, judetul trebuie sa mearga mai departe", a precizat taranistul.

De asemenea, liderul PNTCD a mai adaugat faptul ca "cei de la PSD ar trebui sa gandeasca politica altfel, sa aiba personalitate", "sa invete de la Hrebenciuc".

Comentarii

comentariu

About the Author

-