Published On: mie, Sep 10th, 2014

CF Braila merge mai departe in Cupa Romaniei. Gloria Buzau – CF Braila 0-1 (0-0)

Share This
Tags

cf braila cupaCF Braila a disputat marti, 9 septembrie, cu incepre de la orele 16.30 meicul din cadrul fazei a V-a a Cupei Romaniei, in compania echipei Gloria Buzau.

Daca prima repriza a fost echilibrata, echipele avand cate o singura faza care putea fi finalizata cu gol, in partea a doua a meciului, brailenii au dominat.

Un moment de slabiciune in apararea echipei conduce de Alin Panzaru avea sa aduca primul loc al gazdelor, insa Comanescu s-a opus si a reusit sa respinga o minge sutata de la mai putin de 8 metri. Frunza putea sa deschida scorul pentru braileni, in minutul 45, insa a sutat putin peste poarta.

Partea secunda a meciului a apartinut in totalitate brailenilor, care au dominat terenul.

Acelasi Frunza putea sa deschida scorul insa a trimis in transversala de la peste 25 de metri. La cateva minute dupa, in minutul 65, Dima a sutat de la 12 metrii in plasa portii aparate de Stoicescu si reuseste sa deschida scorul, 0-1.

Frunza, a fost la a treia ocazie de a marca insa sutul sau a lovit din nou transversala. Apararea a fost in repriza a doua punctul forte a brailenilor, care sunt la al treilea meci oficial in care nu primesc gol, tabela aratand dupa 90 de minute de joc, 0-1.

CF Braila: Comanescu – Spiridon, L. Ivan, Necoara, Stanciulescu – G. Iordache, S. Frunza, Ndigwe (min. 80 Petean), M. Dima – Onofras (min. 66 Agbleta), S. Nicolița (min. 89 B. Spataru). Antrenor: Alin Pânzaru.

Gloria Buzau: Stoicescu – A. Iordache (min. 81 R. Dumitru), Amet, Agache, Ghita – Marcu, Puscasu (min. 76 Pîrvu), Cl. Dumitrescu, Bobe – Burlacu, Raduca (min. 66 Damaschin). Antrenor: Viorel Ion.

Dupa victoria cu Gloria Buzau, CF Braila merge mai departe in 16-imile Cupei Romaniei care sunt programate pentru perioada 23-25 septembrie, si va avea adversare din Liga 1.

Comentarii

comentariu

About the Author

-