Published On: joi, Sep 25th, 2014

Captura impresionanta de tigari de contrabanda la Braila. Peste 400.000 de tigarete au fost descoperite in locuinta si in masina unui brailean

Share This
Tags

tigari-de-contrabandaIn urma unui control in trafic asupra unui autoturism condus de un brailean si a unei perchezitii efectuate la locuinta acestuia, politistii au depistat peste 400.000 de tigarete, in valoare de peste 220.000 de lei. Barbatul a fost retinut pentru 24 de ore pentru contrabanda, iar autovehiculul folosit la transport a fost indisponibilizat.

Miercuri, 24 septembrie, politistii de investigare a fraudelor din cadrul I.P.J. Braila au efectuat o perchezitie domiciliara la locuinta unui barbat de 57 de ani, din municipiul Braila.

In urma perchezitiei, in locuinta au fost depistate si confiscate peste 360.000 de tigarete de contrabanda, acestea provenind din Republica Moldova.

Anterior, pe baza informatiilor detinute, ofiterii Serviciului de Investigare a Fraudelor l-au oprit pe barbat in trafic, imediat dupa ce a plecat de la domiciliu, gasind peste 40.000 de tigarete in autoturismul pe care il conducea.

Intreaga cantitate de tigarete, in valoare totala de peste 220.000 de lei, a fost ridicata in vederea confiscarii si continuarii cercetarilor.

De asemenea, politistii au indisponibilizat autovehiculul folosit la transport, in valoare de 18.000 de lei.

In cauza, politistii au luat masura retinerii barbatului pe baza de ordonanta, pentru 24 de ore, urmand ca astazi sa fie prezentat magistratilor, cu propunere de arestare preventiva, pentru savarsirea infractiunii de contrabanda.

Vom reveni cu amanunte!

 

Comentarii

comentariu

About the Author

-