Published On: mar, Sep 9th, 2014

Campania gratuita de sterilizare si microcipare a cainilor continua. 80 de catei au fost sterilizati, in cartierul Chercea

Share This
Tags

cainiIn perioada 5-6 septembrie 2014 a fost organizata cea de a doua campanie gratuita de sterilizare si microcipare a cainilor cu stapan, iar punctul de sterilizare a fost amenajat in incinta Caminului Cultural din cartierul Nedelcu Chercea.

Primaria Municipiului Braila in parteneriat cu Asociatia Dog Rescue Romanian a lansat in luna iulie 2014 proiectul" Fii responsabil! Sterilizeaza-ti catelul. Noi te ajutam". Acest proiect isi propune sa informeze populatia cu privire la obligativitatea sterilizarii, identificarii prin microcipare si inregistrarii in Registrul Cainilor cu Stapan a cainilor de rasa comuna, sa sprijine proprietarii de caini de a intra in legalitate prin sterilizarea, microciparea si inregistrarea acestora, de a preveni abandonul si inmultirea necontrolata a cainilor fara stapan.

In timpul campaniei au fost sterilizati 80 caini, iar ponderea cea mai mare au avut-o femelele.

Echipa medicala a fost formata din 2 medici veterinari de libera practica si 2 asistenti si a fost asigurata de Asociatia Dog Rescue Romanian.

Rezultatele bune obtinute in aceasta campanie demonstreaza faptul ca posesorii de caini din cartierul Nedelcu Chercea  au fost deschisi acestei oportunitati, ca a crescut gradul de informare si de  responsabilitate a  cetatenilor fata de problema populatiei canine.

Primaria Municipiului Braila va continua sa organizeze astfel de campanii de sterilizare si microcipare a cainilor.

 

Comentarii

comentariu

About the Author

-