Published On: lun, Sep 29th, 2014

Bronz si argint pentru politistii braileni la Campionatul National de judo

Share This
Tags

FOTO JUDO 2014 (3)Campionatul National de Judo al Ministerului Afacerilor Interne s-a desfasurat in perioada 23- 26 septembrie in Municipiul Drobeta- Turnu Severin, si au participat peste 70 de sportivi de la toate structurile M.A.I. din tara.

Printre cei care au ocupat locuri fruntase la aceasta finala a campionatului s-au numarat si trei politisti din cadrul Inspectoratului de Politie Judetean Braila, la diferitele categorii ale concursului.

Astfel, au ocupat locul al II-lea pe podium, agent sef principal de politie Costea Jan – la categoria +90 kg, peste 45 de ani, locul al III-lea, agent sef de politie Olicenco Alin – la categoria 81 de kg, 35- 45 de ani, si tot medalie de bronz, agent sef principal de politie (r) Trica Gheorghe – la categoria 90 de kg, peste 45 de ani.

De asemenea, politistul Costea Jan, coordonatorul echipei luptatorilor braileni, precum si seful lotului tuturor politistilor participanti, a obtinut medalia de argint cu echipa Inspectoratului General al Politiei Romane.

Toti castigatorii au primit premii, cupe, diplome si medalii din partea organizatorilor competitiei.

Comentarii

comentariu

About the Author

-