Published On: mie, Sep 24th, 2014

Banda de hoti formata din trei frati au dat lovitura la Clubul de Tenis Spartacus

Share This
Tags

hoti-de-locuinteTrei frati din Braila banuiti ca au comis mai multe furturi, in luna august, au fost retinuti de politistii braileni.

Politisti de investigatii criminale din cadrul Politiei Municipiului au actionat pentru prevenirea si combaterea furturilor din locuinte, ocazie cu care au efectuat o perchezitie la domiciliul brailenilor S.Virgil in varsta de 27 de ani, S.Florinel de 29 de ani si S.Fernando de 18 ani.

Cei trei frati au fost condusi la sediul Politiei Municipiului, pentru continuarea cercetarilor si s-a stabilit ca, in perioada 19-25.08.2014 acestia au efectuat mai multe furturi.

Clubul de tenis Spartacus a fost pradat de unul dintre cei trei frati, si anume S. Virgil de 27 de ani. Situat in Gradina Publica, Clubul Sportiv Spartacus a fost o lovitura usoara pentru banda de hoti.

Acesta a patruns prin dislocarea unui perete din tabla in magazia clubului sportiv si a sustrat de acolo mai multe deseusi metalice, in valoare de 500 de lei. Ulterior tanarul a comercializat deseurile metalice la un centru de colectare.

In noaptea de 20 spre 21 septembrie, tanarul de 29 de ani ar fi patruns, prin escaladarea gardului imprejmuitor, in curtea unei vecine si ar fi sustras deseuri din fier, in valoare de 400 de lei, dupa care le-ar fi abandonat in spatele curtii imobilului in care locuieste. De asemenea, in noaptea de 18 spre 19 septembrie, acelasi tanar ar fi sustras, prin demontare, doua baterii acumulator de la o autospecializata parcata pe strada Citadelei, prejudiciul fiind de 400 de lei.

Aceste cauze, inregistrate, initial, in evidente cu autori necunoscuti, au fost conexate la un dosar penal in care tinerii sunt cercetati pentru 9 infractiuni de furt calificat, comise in perioada 14 aprilie-15 iulie, atat pe timp de zi, cat si pe timp de noapte, din imobile situate in zona centrala a municipiului.

Tinerii au fost retinuti pe ordonanta, pentru 24 de ore, fiind incarcerati in Centrul de Retinere si Arestare Preventiva al I.P.J. Braila, urmand sa fie prezentati Parchetului de pe langa Judecatoria Braila, cu propunere de arestare preventiva.

Comentarii

comentariu

About the Author

-