Published On: mie, Sep 3rd, 2014

ATENTE braileni! Joi incepe ridicarea autoturismelor parcate ilegal. 700 de lei pentru a-ti recupera masina si amenda de pana la 400 lei

Share This
Tags

ridicare masiniJoi, 4 septembrie, autoritatile brailene vor demara actiunile de ridicare a autoturismelor parcate ilegal pe raza municipiului.

Sunt vizate masinile care parcheaza in zone cu "Oprirea interzisa" sau "Stationare interzisa", cele care sunt orpite pe trecerile la nivel de cale ferata sau la o distanta mai mica de 50 m inainte si dupa aceasta.  De asemenea vor fi ridicate si masinile care sunt oprite pe poduri, in curbe sau pe trecerile de pietoni, in intersectii sau in statiile mijloacelor de transport in comun.

Conform HCLM 190/2013 vor fi ridicate si masinile aflate pe domeniul public sau privat al municipiului expuse in scopuri comerciale in alte spatii decat cele special amenajate in acest sens, dar si cele care nu detin placute de inmatriculare sau elemente de identificare ale masinii sau proprietarului, precum si vehiculele fara stapan sau cele abandonate.

Operatiunile vor fi efectuate de Politia Locala, in colaborare cu societatea de transport public „Braicar” SA, care a achizitionat o autoutilitara-platforma in acest scop.

Masinile ridicate vor fi duse la Depoul "Braicar" din cartierul Radu Negru. Pentru a-si putea ridica masina, proprietarul este nevoit sa plateasca 700 de lei ce reprezinta contravaloarea serviciului de ridicare/ transport/ depozitare prestat de operatorul "Braicar" dar si o amenda de pana la 400 de lei aplicata de Politia Locala.  

Masinile ridicate de "Braicar" vor putea fi recuperate de luni pana sambata, intre orele 08.00-22.00, dar si duminica, intre orele 08.00-14.00.

 

Comentarii

comentariu

About the Author

-